Vil du hjælpe?

Profilbillede
Carina Vessel

Forestil dig at træde indenfor på et sygehus, hvor der ingen tv er på patientstuerne, ingen billeder på væggene i gangene, ingen siddepladser udenfor på arealet foran sygehuset og medarbejderne lever af hvad der er at finde i slik automaterne. Okay det sidste passer muligvis ikke, men det lyder ikke særlig tiltalende vel?

Dette er blot nogle af de områder, hvor du som enten privatperson eller virksomhed, kan være med til at gøre en stor forskel. Hos Grindsted sygehus støtteforening leder de netop lige nu efter flere medlemmer.

Tilbage i 2001 blev det besluttet at lukke en ellers velfungerende fødeafdeling på Grindsted sygehus, en afdeling der endda var blevet kåret som Danmarks bedste. Men hvis det fungerede, hvorfor så lukke den tænker du nok. Det samme tænkte en gruppe borgere i byen, hvilket resulterede i etableringen af støtteforeningen for Grindsted Sygehus. De ønskede nemlig ikke reduktion og i værste fald helt lukning af sygehuset, da dette ville betyde at alle aktiviteter skulle flyttes til Esbjerg. 

Heldigvis lukkede Grindsted sygehus ikke, og som det ser ud lige nu, går det da også kun fremad. Står man foran sygehuset i dag, kan det da også tydeligt ses hvor nydeligt og pænt det fremstår nu. 

Mange bække små

Så hvis du vil være med til at have en indflydelse på, hvordan det danske sygehusvæsen fungerer og samtidig støtte op om ordentlige forhold for personale og patienter på Grindsted sygehus så gå ind og blive medlem. 

Du kan læse nærmere om støtteforeningen her

Kilde: Redaktionen
Flere artikler