Svineri er der nok af

Profilbillede

Ved flisværket på Tingvejen i Grindsted, ligger der et hus som går under navnet ‘Tour de Pedal-huset’. Her har det lille hus de sidste fem år, ageret som mødested for de mange glade cykelentusiaster som er en del af ‘Tour de Pedal’ i Grindsted. 

Det er ikke unormalt, en masse unge mennesker ser det gamle Tour de Pedal-hus bag som et sted, at mødes i fællesskab og feste. Den tidligere formand for Tour de Pedal huset Hans Jørgen Mogensen, ser da heller intet galt i det, hvis altså bare de tog ansvar og ryddede op efter dem selv efterfølgende. 

Hvad de mange unge nok ikke er klar over er, at der er er som en sikkerhedsforanstaltning er opsat kameraer ved huset. Hans Jørgen Mogensen har derfor tænkt sig, at gå til politiet med nogle af optagelser hvori nogle af de unge optræder, hvis ikke der sker nogen forbedring i forbindelse med affaldet der efterfølgende bare bliver efterladt. 

Idræt om dagen

Selvom Hans Jørgen, forrige år overlod ‘Tour de Pedal’ til ‘Idræt om Dagen’, har han dog fortsat en aftale med renovationsvirksomheden ‘Brians Renovation’ som lyder på, at de ikke blot skal komme og tømme skraldespanden der står i huset, men også udskifte den med en større en. 

Kilde: Redaktionen