Skal du med på lørdag?

Profilbillede
Carina Vessel

Årets første torvedag den 3. juli 2021 er blevet gennemført og med stor succes i form af fremmødte. 

Foruden Kristine Hoelgaard som stod for den musikalske del, stod Jesper Grønkjær for både trylleri og udformning af forskellige ballondyr. Sidstnævnte skulle dog vise sig alle sammen at være i hunderacen, hvilket vakte stor morskab for børnene der var mødt op sammen med deres familier. 

Det kan være at man lagde mærke til de velkendte gule trøjer, som natteravnene normalt går bære, i så fald tager du ikke fejl. Selvom at det var højlys dag, var byens lokale natteravne også deltagende i lørdagens torvedag. Rygtet siger at de leder nemlig efter nye medlemmer nemlig.

Kræmmermarkeder eller torvedage

På grund af corona pandemien, har det desværre ikke kunne lade sig gøre at gennemføre årets kræmmermarkeder i byen som normalt. Dog skulle dette ikke forhindre byens borgere samt andre besøgende, at kunne gøre et godt køb eller tre. 

I stedet for få større kræmmermarkeder, bliver det til flere små i form af torvedage som der altså bliver i alt syv af i år. Fordelen til forskel fra de tidligere år, er at kræmmerne denne gang, har muligheden for at kunne fordele deres boder ud over hele byen. 

Nåede du ikke at deltage? Intet problem. Hver eneste lørdag i hele juli måned, samt den første lørdag i august fra kl. 10.00 til kl. 13.00 er der nemlig afsat torvedag i byen. Årets sidste marked vil finde sted den 3. Oktober 2021.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler