Outletmesse som en leg

Profilbillede

Det var ellers planen, at det skulle være afholdt i 2019, men det satte corona ligesom så meget andet, en stopper for. Nu er coronaen forhåbentlig fortid, hvilket betyder at der igen kan komme gang i Grindsted byliv igen. 

Søndag den 3. oktober 2021 var det dermed atter blevet tid til outlet messe i teltet på Trehøjvej i Grindsted. En af de mange butiksindehavere der var mødt friske op som sælger, var Brian Hansen der sammen med fruen Lene, til dagligt driver Bog & Idé/Legekæden-butikker i henholdsvis Grindsted, Give og Billund. 

Førhen har der da også både været bøger og legetøj, at finde ved Brian Hansens stand på outlet messen i Grindsted. På trods af, at der i år blot er legetøj at finde ved standen, er der fortsat godt med interesserede fremmødte. 

For Brian Hansen har han nemlig sørget for, at der ved hver outletmesse var blevet købt nogle varepartier, der normalvis ikke er til at finde i butikkerne. 

Rigtig god reklame

Brian Hansen har siden den 1. september 2013 drevet Legekæden/Bog & Idé i Grindsted. Sidenhen er hustruen Lene dog også kommet med ind over og hjælper nu med til, at sørge for driften af de forskellige butikker. 

Kilde: Redaktionen