Miljømedarbejder - der vil arbejde med digitalisering

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at hjælpe virksomhederne og borgerne i Billund Kommune i en mere bæredygtig retning? Har du gåpåmodet til at tackle alsidige opgaver på tværs af afdelinger og teams? Er du passioneret omkring at forenkle samarbejdet mellem borger/virksomheder og kommune, især inden for miljøsager? Så er du måske den kollega, vi leder efter.

Billund Kommune søger en kollega til Virksomhedsgruppen, der vil være med til at sætte kursen for kommunens miljøfaglige dialog med virksomhederne og udvikle vores anvendelse af digitale værktøjer i opgaveløsningen. Du får ansvar for at udvikle og optimere vores brug af digitale værktøjer, simplificere systemerne og forbedre kommunikationen mellem alle parter. Derudover vil du spille en rolle i sagsbehandlingen af miljøsager

I Teknik og Miljø udvikler vi til stadighed vores service, så vi gennem dialog og tværgående samarbejde med kolleger, borgere og virksomheder, understøtter den rivende udvikling som Billund Kommune er midt i.

Du bliver en del af Virksomhedsgruppen, som består af 6 positive og engagerede medarbejdere. Gruppen varetager opgaver indenfor spildevandsområdet samt virksomhedstilsyn og -godkendelser. Derudover skal gruppen fremadrettet varetage kommunens myndighedsopgave på affaldsområdet. Denne opgave skal udføres i tæt samarbejde med medarbejderne i Affaldsgruppen, der varetager drifts- og udviklingsopgaverne på affaldsområdet. En ny opgave i gruppen er udvikling af anvendelse af digitale systemer, som bruges i opgaveløsningen. Det er blandt andet denne opgave, som du skal være med at løse.

Hvad søger vi?  

Vi søger en medarbejder med gåpåmod og interesse for miljøfaglige temaer, der sammen med kollegerne i gruppen, vil være med til at udvikle myndighedsopgaverne i relation til kommunens borgere og erhvervsliv - herunder:  

  • udvikle de nuværende digitale systemer og bedre udnyttelse af data
  • forbedrer vores kommunikation og samarbejde ved anvendelse af digitale systemer
  • arbejde med myndighedsopgaverne på affaldsområdet, blandt andet affaldsplanlægning, affaldsregulativer og affaldstilsyn på virksomheder
  • udvikle og indgå i gruppens mangeartede myndighedsopgaver på miljøområdet i øvrigt, herunder tilsyn  
  • sætte præg på kommunens udvikling af samspillet med kommunens virksomheder  

Hvem er du?  

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og erfaring med myndighedsopgaver og gerne også erfaring med digitalisering. Du har lyst til at arbejde med miljøfaglige temaer og har interesse i at forenkle samarbejdet mellem borger/virksomheder og kommunen. Du er initiativ- og iderig, er en god kommunikator, både på skrift og i tale, og trives med alsidige opgaver på tværs af afdelinger, teams og i samspil med borgere og virksomheder. Erfaring med projektledelse vil også være en fordel, da vi arbejder med projektorganisering af større og komplekse opgaver.

Du trives med at arbejde i spændet fra udviklingsarbejdet på digitalisering til miljøfaglige opgaver vedr. affald og tilsyn med virksomheder

Du er engageret, har et godt humør og kan bidrage positivt til en afdeling med dygtige medarbejdere og en travl hverdag.  

Løn og ansættelsesforhold:  

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Ansættelsen er med forventet tiltrædelse 1. marts 2024.  

Yderligere oplysninger:  

Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte afdelingschef Karl Grundahl på tlf. 7972 7091 eller miljømedarbejder Heidi Malene Forsom på tlf. 7972 7095.  

Ansøgningsfrist og samtaler:  

Ansøgningsfrist: 5. januar 2024.  

Samtaler forventes afholdt: 11. januar 2024.  

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=616edaaf)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Billund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Billund Kommune - Erhverv og Affald, Jorden Rundt, 7200 Grindsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955610

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet