Kom med til prins Christians 18-års fødselsdag

Foto: Franne Voigt.
dato

Prins Christian inviterer unge fra hele Danmark, inklusiv Grønland og Færøerne, til at fejre sin 18-års fødselsdag med et gallataffel på Christiansborg Slot den 15. oktober. To 18-årige fra hver af landets 98 kommuner er inviteret, og de skal ansøge om deltagelse.

I Billund Kommune skal ansøgerne svare på, hvorfor de skal med til festen, og hvad de ville give i gave, hvis de kunne vælge frit. Ansøgningen kan være i form af en video, tekst, sang, tegning - kreativitet belønnes.

Unge født mellem 16. oktober 2004 og 15. oktober 2005 kan ansøge. En komité af lokale unge vil udvælge to ansøgere, en af hvert køn, der får lov til at deltage i festen.

Kravene er, at ansøgerne skal have adresse i Billund Kommune, være 18 år på dagen for fødselsdagen, og dække egne udgifter til festtøj. Transportudgifter til et centralt opsamlingssted dækkes af kommunen, og Kongehuset sørger for busser til og fra festen i København.

https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kom-med-til-prins-christians-18-ars-fodselsdag?publisherId=13560004&releaseId=13716374&lang=da

Kilde: Billund Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.