Flere lokale foreninger får støtte

Profilbillede

Da corona-pandemien kom til Danmark, blev mange klubber og foreninger nødt til at lukke ned for deres mange planlagte aktiviteter landet over. Dette tog ikke kun hårdt på de mange medlemmer af de forskellige foreninger, men også foreningerne, da de ikke længere kunne være til nytte som førhen.

I den forbindelse vil selskabet OK derfor nu give en håndsrækning ud til de mange foreninger, der til dagligt også er sponsormodtagere. Her vil de, i form af en forøgelse på hele 30 procent, endnu engang kunne give voksne og børn såvel som unge og gamle muligheden for igen at være aktive. 

Af foreninger, der kan se frem til en forøgelse i støtte, er der tale om Grindsted GIF Håndbold samt Sportens Venner i henholdsvis Hejnsvig og Sdr Omme Badminton Club. 

Vil du være med til at støtte op om foreningerne, og dermed være med til, at gøre en forskel for Grindsted GIF og Sportens Venner, skal du blot tanke hos enten Kvickly Grindsted og/eller Dagli’Brugsen Hejnsvig. 

Støt lokalt med OK

Hvis du foruden at tanke op også køber el hos OK samt mobilabonnement gennem dem, kan du være med til yderligere at støtte med fem øre pr. liter. 

Alt i alt er det omkring 2.100 foreninger, der vil kunne se frem til, at modtage en ekstra stor støtte fra OK. 

Kilde: Redaktionen