Flere ladestandere

Profilbillede

Er du en af de mange danskere, der har valgt at skifte benzinslugeren ud med den mere miljøbevidste elbil, men har udfordringer med at kunne oplade din bil?

Boligselskabet ALFABO i Grindsted har nu som noget helt nyt, valgt at opstille ladestandere, så beboere med elbiler vil have bedre muligheder for at oplade deres biler. I første omgang gælder det for beboere på Bekkasinvej og Skolegade, men samtlige beboere kan se frem til fremover at kunne finde ladestandere til deres biler. 

Hos ALFABO går de nemlig rigtig højt op i bæredygtighed og grøn omstilling, og hvis de kan være med til at flere vælger eldrevne biler frem for benzindrevne, gør de det gerne. Boligselskabet har i den forbindelse naturligvis også fået udarbejdet en god aftale, således at elprisen, fortsat vil forblive billig for beboerne. 

Nemt at lade bilen

Ved at ALFABO boligselskab implementere de nye ladestandere deres boligafdelinger rundt omkring i Grindsted, medvirker de ikke kun til en grønnere omstilling, men gør det også nemmere for deres beboere have elbil - uanset boligtype. 

Boligselskabet har i udarbejdelsen af de nye ladestandere tænkt sig at oprette et selskab for sig selv, der udelukkende står for alt der har med ladestanderne at gøre. 

Det vil således også betyde at de enkelte afdelingers el regnskab ikke vil blive påvirket, da de har et målesystem for sig selv. 

Installationen af ladestanderne vil derudover blive opsat således at der, hvis behovet skulle opstå, er mulighed for at opgradere eller udvide. For ikke at gøre det alt for besværligt for beboerne i ALFABOS boligafdelinger, vil afregningen af ladestanderne foregå på samme måde som vaskerierne - nemlig med en brik. 

Kilde: Redaktionen