Budget 2024 skal ruste Billund Kommune til fremtidens velfærd

Foto: Billund Kommune.
dato

Budgettet for 2024-2027 i Billund Kommune er blevet vedtaget med fokus på fremtidens velfærd. Borgmester Stephanie Storbank (V) takker kommunalbestyrelsen for samarbejdet og fremhæver, at budgettet skal sikre stærke byer og erhvervsliv.

Som hjemsted for Børnenes Hovedstad prioriteres børns trivsel og folkeskolen højt. Der skal være to voksne i alle lektioner i 0. og 1. klasse for at styrke kvaliteten i undervisningen og trivslen hos eleverne.

På ældreområdet ønsker kommunen at bruge pengene smartere ved at reducere antallet af plejeboliger og investere i hjemmeplejen og et nyt daghjem.

Derudover skal der arbejdes for stærke byer ved at sælge, nedrive og ændre brugen af bygninger. Kommunen vil også støtte Billund Lufthavns udviklingsplaner for cargoområdet og etablere en ny daginstitution i Travbyen.

På det specialiserede socialområde skal der tages hånd om borgere, der har det svært i det daglige. Endelig gennemføres en strategisk organisationstilpasning af den kommunale administration.


https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/budget-2024-skal-ruste-billund-kommune-til-fremtidens-velfaerd?publisherId=13560004&releaseId=13720556&lang=da
Kilde: Billund Kommune