Brænder du for at hjælpe unge ind i gode fællesskaber? Så er du måske vores kommende projektmedarbejder i Frivilligcenter Billund

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Projektmedarbejder i Frivilligcenter Billund

30-32 timer om ugen fra jan. 2024-dec. 2026

Brænder du for at hjælpe unge mennesker ind i gode fællesskaber? Er du god til at bygge bro? Så er du måske vores nye projektmedarbejder i Frivilligcenter Billund.

Frivilligcenter Billund er en selvejende paraplyforening for frivillige sociale foreninger og grupper i Billund Kommune. Frivilligcenteret skal styrke, udvikle og synliggøre det frivillige sociale arbejde. En del af vores arbejde er at hjælpe udsatte borgere ind i frivillighed. Frivilligcenter Billund er med i et nationalt projekt ´Frivillig i Fællesskab´, der har til formål at unge med handicap i alderen 15-25 år, der er knyttet til et specialpædagogisk tilbud, får styrket deres livskvalitet og mindsket deres ensomhed ved at indgå i nye frivillige fællesskaber, der rækker ud over det specialpædagogiske miljø. Det sker ved, at de unge bliver introduceret for frivillighed og får konkrete oplevelser med frivilligt arbejde i det lokale foreningsliv tilpasset deres funktionsniveau. Du vil som projektmedarbejder samarbejde med lokale foreninger samt to lokale uddannelsessteder (STU), Særligt Tilrettelagt Undervisning; den selvejende institution Kulmosegaard og STU-linjen under Aktivitet og Arbejde i Billund kommune, der tilsammen har 25-30 elever. Du skal i samarbejde med undervisere fra STU’erne tilrettelægge forløb for eleverne, hvor bl.a. lokale foreninger bliver inddraget. Som projektmedarbejder i Frivilligcenter Billund, kan du også forvente at hjælpe til med andre opgaver på centeret, herunder formidling af gode historier, assistere ved frivilligaftener, workshops mv., der er med til at skabe netværk og kendskab til sociale foreninger i Billund Kommune. 

Vi forventer af dig:

 • Du har erfaring med at arbejde med unge mennesker
 • Det er en fordel, hvis du kender til handicapområdet eller udsathed blandt unge (men det er ikke et krav).
 • At du kender til foreningslivet og frivillighed
 • At du er god til at snakke med mennesker og få dem til at føle sig trygge
 • Er god til at samarbejde med mange forskellige mennesker
 • At du er god til at tage ansvar for dine opgaver og kan arbejde projektorienteret
 • At du er god til at kommunikere på skrift og i tale
 • At du er fleksibel i forhold til arbejdstider

Vi kan tilbyde dig:

 • God sparring i forhold til dine opgaver både lokalt og nationalt, da der indgår sparring med andre frivilligcentre, der er med i projekt ´Frivillig i Fællesskab´
 • En arbejdsplads med mulighed for udvikling
 • Kollegaer der viser interesse for dig som menneske og for dine arbejdsopgaver
 • En stilling hvor der er plads til at afprøve nye ting
 • En stilling hvor du kan påvirke dine arbejdsopgaver

Stillingen er på 30-32 timer om ugen og ønskes besat 15. jan. 2024 eller så tidligt som muligt. Du får arbejdsplads på Nymarksvej 10, 7200 Grindsted, men vil også være på de to STU skoler samt andre steder i kommunen i forbindelse med besøg i foreninger. Løn forhandles efter overenskomst og kompetencer dog indenfor en bestemt lønramme, som er tilknyttet projektet. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt centerleder Noémi Fodor Rasmussen på noemi@frivillig-billund.dk eller 30 34 05 61. Stillingen søges ved at sende ansøgning og CV til noemi@frivillig-billund.dk senest d. 26. dec. 2023. Vi afholder samtaler i uge 1-2 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Billund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Frivilligcenter Billund, Nymarksvej, 7200 Grindsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955548

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet