Årets sociale forening bliver hyldet til Frivillig Fredag

Foto: Billund Kommune.

Frivilligrådet i Billund Kommune har nu udvalgt vinderen af Årets sociale forening, som vil blive offentliggjort på Frivillig Fredag.

Rådet modtog indstillinger på fire foreninger: Røde Kors Grindsted, Cafe Jydepotten, Natteravnene i Grindsted og Headspace Billund. Alle disse foreninger gør en betydelig indsats for udsatte medborgere, hvilket gjorde beslutningen svær, ifølge formand for Frivilligrådet, Gitte Johansen.

For at anerkende alle de frivillige og foreninger, der bidrager til samfundet, inviterer Frivilligrådet til en frivilligfest d. 29. september. Her vil vandrepokalen blive overrakt til den udvalgte forening. Alle frivillige, der bidrager til en socialt orienteret forening, er inviteret til at deltage i festen.

Frivilligrådet fungerer som bindeled mellem de frivillige sociale foreninger og Billund Kommune, med det formål at styrke, støtte og udvikle det frivillige sociale arbejde i kommunen.


https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/arets-sociale-forening-bliver-hyldet-til-frivillig-fredag?publisherId=13560004&releaseId=13722113&lang=da
Kilde: Billund Kommune