Velholdt villa på attraktiv adresse i Grindsted

Aakjærsvej 7, 7200 Grindsted
dato

Adresse: Aakjærsvej 7, 7200 Grindsted
Pris: 1.245.000

Se boligen her

Med kort afstand til indkøb, skole og specialbutikker finder du denne fine villa på Aakjærsvej 7.

I boligen er der 2 plan og en kælder, som samlet set byder på 168 kvadratmeter. På førstesalen er der 2 værelser og et toilet, samt mulighed for at etablere et ekstra lille soveværelse.

De primære opholdsrum finder du i stueplan med en dejlig stor stue, køkken og en indbygget udestue, som fungerer som en forlængelse af stuen. I stueetagen finder du også boligens badeværelse.

I kælderen er der mange gode kvadratmeter, 2 store disponible rum, et vaskerum med mulighed for at etablere et ekstra badeværelse.Du har adgang til haven fra både udestuen og kælderen, hvilket sikrer dig med grønne fingre en god synergi mellem hjemmet og haven.

Haven er desuden en historie for sig selv; den byder nemlig på et dejligt stort skur og emmer virkelig af liv, når du rammer foråret og sommerens frodige måneder.

Du får en dam og en lille nedsænket terrasse, hvor du kan nyde et koldt glas vin til lyden af det lille "vandfald" i dammen. Opbevaringsrum og carport hører selvfølgelig også til.


Det er en velholdt bolig, som løbende har fået både skiftet vinduer og tag. Der er en stor, skøn have, som virkelig tager sig godt ud i foråret og sommeren, hvor man kan tilbringe mange gode timer.

Har denne bolig vakt din interesse, så skynd dig at kontakte os og hør mere om potentialet ved denne bolig.

Boligens areal: 101 m2
Værelser: 3
Grundareal: 800 m2
Ejerudgift i måneden: 2.030

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: EDC Grindsted & Billund