Slut med Cafebesøg

Profilbillede

Har du også altid nydt at indtage en god frokost eller måske aftensmad på ‘Alle Tiders Café’ i Nørregade 9 i Grindsted? Selvom det er usikkert hvad fremtiden bringer, er en ting dog sikkert - Alle Tiders Café har lukket. 

På trods af en glædelig genåbning tilbage i april måned, var tallene for den lille café blodrøde. Dorthe Eienstrand der er indehaver af ‘Alle Tiders Café’ håbede dog fortsat på, at der med et nedadgående smittetal stadig var et spinkelt håb forude. 

I forbindelse med corona pandemien og de lange perioder med nedlukning, har Dorthe Eienstrand dog forsøgt at holde liv i den lille café i form af take away og gavekort men uden held.

Om det primært er på grund af corona pandemien, eller blot en tilfældighed, så dukkede drømmejobbet op i samme øjeblik for Dorthe Eienstrand.

Jobbet, som da også skulle vise sig at være Dorthe's drømmejob, kunne ikke komme mere belejligt og hun kan nu se frem til et job som lagerchef i en internetvirksomhed. 

Nye muligheder 

Det var Dorthe Eienstrand og hendes daværende mand Johnny Højmose Christensen, der i tidernes morgen tilbage i februar 2019 åbnede caféen i Grindsted.

Selvom at det senere skulle vise sig kun at blive Dorthe der styrede biksen, fungerede det ganske fint indtil corona pandemien lukkede det hele ned. 

Kilde: Redaktionen
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk