Skal du med til fest?

Profilbillede
Carina Vessel

Det blev desværre ikke til noget sidste år, takket være corona pandemien, men med genåbningen af samfundet ser det nu endelig ud til at kunne gennemføres som planlagt.

Det er selvfølgelig Grindsted festuge 2021, der er tale om.

Årets tema

På grund af alt det vi som mennesker har skulle omstille os til i form af corona pandemiens globale hærgen, er det blevet besluttet at årets tema er ‘afstand’. Vi står nu midt i en tid, hvor afstand spiller en essentiel rolle i vores hverdag, og hvor den måske mere end nogensinde før efterlader et spor. Det er blevet et ord som vi, uanset om vi vil det eller ej, er blevet nødt til at tage stilling til i mere end en form. 

Ved Grindsted festuge får borgerne derfor nu muligheden, for at bryde den afstand der er opstået og dermed også komme helt tæt på kulturlivet igen. Kunsten og kulturen som vi kender i dag er nemlig rykket ud af de vante rammer og ud i byen. 

Grindsted festuge vil komme til at forløbe fra fredag den 27. august og frem til søndag den 5. september 2021, så der er altså masser af tid til at opleve alle de spændende arrangementer som der allerede er planlagt. 

Du kan se hele programmet her

Kilde: Redaktionen
Flere artikler