Røde Kors indsamling

Profilbillede

Vil du også gerne føle at du gør en forskel og samtidig have god samvittighed over at have hjulpet dem som har mest brug for det? Så meld dig som indsamler for Røde Kors som holder landsindsamling søndag den 3. oktober 2021. 

Ved dette års indsamling vil Grindsted lokalafdeling også være at finde, da så mange som overhovedet muligt skal ud og gå i den gode sags tjeneste. Planen er, at de mange frivillige Indsamlere skal mødes i frivilligcenter Billund kl. 10.30. Her vil de få udleveret indsamlingsbøtter og så går turen eller rundt fra hus til hus, mellem kl. 11-14.

Efterfølgende vil indsamlerne blive taget imod af de mange frivillige, som vil stå og give en hjælpende hånd, til optælling af beløb. Da der nok vil være en del som vælger, at betale med mobilepay er det op til hver enkelt indsamler, at holde kontrol med beløbet. 

Hvert et beløb tæller

Hos Røde Kors regner de med at hver enkelt indsamlers indsats, vil kunne indbringe et beløb svarende til omkring et halvt års hjælp til de mest nødstedte. Selvom at corona pandemien ikke længere ses som noget livstruende herhjemme i Danmark, ikke desto mindre har sætningen “ingen skal stå alene” aldrig haft større betydning. 

Du kan tilmelde dig som indsamler her

Kilde: Redaktionen
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk