Politiet opfordrer gerningsmand til overfald i Vejen i weekenden til at melde sig selv

Profilbillede

Politiet har fået overvågningsbilleder, der giver gode muligheder for at identificere gerningsmanden til overfaldet. Men inden, vi offentliggør en efterlysning med foto, giver vi manden en mulighed for at melde sig selv.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer gerningsmanden til et overfald begået natten til søndag i Vejen om at melde sig selv, hvis han vil undgå at blive efterlyst med foto.
 
Overfaldet fandt sted søndag den 8. januar klokken cirka 02.00 foran værtshuset UpTown i Søndergade i Vejen, hvor en 33-årig mand fra Grindsted blev slået i hovedet med en flaske og kom lettere til skade.
 
Politiet har i forbindelse med efterforskningen fået overvågningsbilleder i god kvalitet, der giver gode muligheder for at identificere gerningsmanden. Men inden, vi offentliggør en efterlysning med foto, ønsker vi at give manden en mulighed for at melde sig selv.
 
Gerningsmanden kan kontakte politiet via Servicecentret på telefon 1-1-4.
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi
False {
}