Pædagog til Starup Skole og SFO

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Starup SFO søger en pædagog til en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest eller senest d. 1. februar 2024.

Vi søger en pædagog, der kan varetage opgaver i både skole og SFO. Du vil være pædagog i SFO’en og derudover have timer i undervisningsdelen – som støtte i klasser og på små hold. 

Du vil komme til at indgå i et nyt SFO-team, hvor der skal arbejdes med pædagogisk udvikling og udvikling af SFO’en – herunder:

  • Strukturer i SFO’en
  • Aktivitetsplaner
  • Indretning
  • Pædagogiske linjer 
  • Udeliv

I SFO’en skal det summe af liv og glæde med fokus på tryghed og spændende lege og aktiviteter. 

Hver dag sprudler SFO’en af ca. 32 aktive børn i mange forskellige aktiviteter i gode inde- og udefaciliteter.  Udover dig er der en fast pædagog, en deltidspædagog og en flexjobber. 

Vi søger en person, som er dygtig til relationsarbejde med en positiv indstilling til det inkluderende arbejde. Du skal have gode pædagogiske kompetencer, være vedholdende samt finde opgaven med at støtte og udvikle børn interessant. 

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, hvor dialog, ansvar og tillid er nøgleord. Du vil indgå i et nyt team, der sammen med ledelsen skal udvikle et rigtig godt SFO-tilbud. 

I undervisningsdelen på Starup Skole vil du indgå i tæt teamsamarbejde med lærerne – særligt i indskolingen. Du vil i samarbejde med lærerne og pædagogerne være med til at planlægge og understøtte spændende og lærerige aktiviteter for børnene i undervisning. 

Vores værdier, glæde, læring, ansvar og dannelse, vægter vi højt -  og vores vision er, at Starup Skole er et sted, hvor børn, forældre og medarbejdere sammen skaber et GLAD børneliv. 

Løn i henhold til overenskomst.
Der indhentes børneattest.

Vil du vide mere om stillingen og evt. aftale besøg, kan du henvende dig til afdelingsleder Lars Andersen på tlf. 2223 7755.

Ansøgningsfrist den 20. december kl. 8.00.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Send ansøgning: Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning, uddannelsesbevis og CV.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Billund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Varde Kommune, Smedebakken 16, Starup, 7200 Grindsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954159

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet