Nyt motionscenter på vej

Profilbillede

Selvom der nok fortsat vil være håndværkere i gang på Odinsvej i Grindsted, kan du godt glæde dig. Den 1. november vil der nemlig åbne et nyt crossfitcenter ved navn ‘Regina's Crossbox’. 

Ideen bag åbningen af centret kommer fra den 38-årige Regina Luxchumykanthan der tilbage i marts måned, startede en bootcamp. Her kunne man komme og være med til lettere crossfit øvelser sammen med andre i Reginas baghave. 

Det nye crossfitcenter er på hele 270 kvadratmeter, hvortil der derudover også vil være 20 kvadratmeter til omklædningsrum, toilet, og senere hen også baderum. For ikke at støje for meget, vil der i træningslokalet blive lagt 30 millimeter gummi.  

Under corona pandemien, blev det at træne både inde og ude utrolig populært, og der er da også mange som har holdt fast ved det sidenhen. I Regina’s Crossbox’ vil der dog ikke være nogen undskyldning for ikke, at komme igang med træning, da der både vil være mulighed for, at træne udendørs såvel som indendørs. 

God opbakning

Ud af de mange fremmødte i Reginas baghave bootcamp har der da også været en bred aldersfordeling. Om det skyldes det fællesskab der opstår når man træner sammen, eller blot en fælles interesse for crossfit vides ikke. 

Ikke desto mindre håber Regina Luxchumykanthan, at de deltagere der hidtil har mødt op vil blive ved med, at komme og da også invitere nye medlemmer til. 

Kilde: Redaktionen