Nyt indkøbsnetværk styrker bilsalget hos CarPeople Grindsted

Kilde: CarPeople
Profilbillede
Simon Lunau
Annoncørbetalt

Værkstedskæden CarPeople har etableret et indkøbs- og finansieringsnetværk, og de nye muligheder kommer CarPeople Grindsted og ikke mindst de lokale kunder til gode.

 Udvalget af nye og lettere brugte biler hos CarPeople Grindsted bliver i den kommende tid udvidet støt. CarPeople lancerer et helt nyt netværk, der gør det nemmere for medlemmerne at indkøbe attraktive biler til salg og leasing. Kæden fokuserer på nye og lettere brugte biler, som opkøbes via faste samarbejdspartnere. Bilerne bliver importeret fra andre EU-lande samt leasingselskaber og udlejningsselskaber. 

– CarPeople skal være en totalløsning, og det indebærer, at vores medlemmer skal kunne imødekomme alle bilbehov, uanset om det er service, reparation eller en ny bil. CarPeople har netop indgået et nyt partnerskab med Dansk Motor Finans om afgiftsberegning. Derfor opfordrer vi alle medlemmer til at drage nytte af de attraktive samarbejdsaftaler, så de kan komme i gang med salg og leasing. Vi forventer et årligt salg hos kædens medlemmer på cirka 10.000 biler, forklarer Finn Thomsen, der er kædechef hos CarPeople.

Investeringen i bilsalgsaftalerne kommer sideløbende med, at CarPeople har øget antallet af medlemsværksteder fra 27 til 44 på blot et år.


Stor hjælp fra kædekontoret

Hos CarPeople Grindsted (http://www.carpeople.dk/Grindsted) er der stor glæde over den lette adgang til salgbare biler.

– Vi er enormt glade for at kunne anskaffe og tilbyde vores kunder nye og letbrugte biler til en god pris. Det er nogle helt enestående finansieringsmuligheder, kunderne nu kan gribe. Derudover har samarbejdet med Dansk Motor Finans positiv indflydelse på vores likviditetsberedskab og effektivitet, fortæller Morten Andersen, der er indehaver af CarPeople Grindsted.

Det styrkede bilsalg skal sikre CarPeople Grindsted i den skærpede værkstedskonkurrence.

 

Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler