Næstekærlighed har ingen grænser

Profilbillede

Bor du i eller omkring Grindsted og har du nogensinde haft lyst til at glæde et andet menneske, men ikke rigtig vist hvordan så læs med her.

Julegavekonvojen er et frivilligt initiativ, som kom til danmark i 2016 og som den dag i dag fungere som et internationalt projekt men også som en forening. 

Har du tilfældigvis en skotøjsæske liggende som alligevel bare skal til udsmidning, så vent lige med at smide den ud. Du kan nemlig ved, at pakke noget tøj, legetøj og lidt slik til en værdi af 75 kr, i en skotøjsæske være med til, at glæde et barn i rumænien. 

Når dette er gjort, pakker du den blot ind som var det enhver anden julegave, hvorefter du aflevere den ved et af opsamlingsstederne. Her vil en af de mange frivillige stå klar til ikke kun, at tage imod men også sørge for at den kommer frem til rette sted. 

En af dem som gennem hele året er med til at samle julegaver ind til børn i Rumænien er Anni Guldager. ifølge hende selv elsker hun, at kunne sætte ting i gang hvor man ikke blot oplever at blive en del af et større fællesskab men også kommer hinanden lidt ved.

Det er tanken der tæller

Synes du også at dette lyder som et fantastisk hjertevarmt initiativ og kunne du tænke dig, at være med til at hjælpe et barn i Rumænien, skal du blot gøre følgende. Pak en julegave, markér pakken med en af aldersgrupperne 3-6, 7-10 og 11-15 år og om den er beregnet til en dreng eller en pige. Værdien af pakken skal være omkring 75 kroner. Derudover koster det 20 kroner i forsendelse af pakken. 

Pakken vil du kunne aflevere til enten Anni Guldager eller en af de mange andre frivillige ved ‘Det grønne hjørne’ på Vesterbrogade i Grindsted. Her vil du kunne finde dem mellem mandag den 1. november 2021 og onsdag den 10. november 2021.

Kilde: Redaktionen
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk