Kirken mangler præster

Profilbillede

Anna Marie Erbs, Egil Hvid-Olsen og Bodil Raakjær Jensen er alle nogle meget værdsatte medarbejdere, der til dagligt arbejder i Grindsted sogn som præster. Er du derfor en af de mange kirkegængere i sognet, så er det med at udnytte de næste par gange. Alle tre præster har nemlig valgt at forlade sognet til henholdsvis pension og to andre jobs. 

Bodil skifter den 1. november 2021 stillingen som præst i Grindsted ud med en stilling i Varde Provsti. Egil har fået nyt job ved Esbjerg, og stopper ved udgangen af september måned. Anna Marie stopper, til forskel fra de to andre, ikke på grund af jobskifte men har derimod valgt at gå på pension til oktober. Hun kan dog fortsat frem til årets udgang opleves som provst i Grindsted sogn.

Aldrig set før

Biskop Elof Westergaard står derfor nu sammen med menighedsrådene med en stor udfordring, idet de står overfor en tid med stor mangel på præster i sognet. De er dog fuldt ud optimistiske og forventer, at det bliver hen omkring april måned før de igen er på plads med nye præster. 

I anledning af Anna Marie Erbs, Egil Hvid-Olsen og Bodil Raakjær Jensens fratrædelse vil der naturligvis blive afholdt afskedsreception til hver af dem. Disse vil foregå henholdsvis den 19. september for Egil Hvid-Olsen, den 3. oktober for Anna-Marie Erbs samt den 24. oktober for Bodil Raakjær Jensen.

Kilde: Redaktionen
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk