Geir er indehaver af den lokale ejendomsmæglerbutik: "Enorm motivation at yde den bedste service"

Geir ude med solgt skilt (Foto: EDC Grindsted & Billund)
Profilbillede
dato

Det er nu to år siden, at Geir Hedegaard startede ved EDC, og i lidt over et år har han været indehaver og daglig leder af EDC Grindsted & Billund, og det er tydeligt, at hans passion for arbejdet skinner igennem.

Geir deler sin vej ind i ejendomsverdenen og hvad det betyder for ham at være en del af Danmarks største og ældste mæglerkæde.

“Jeg har altid gerne ville være en del af EDC, og det kan selvfølgelig lyde kliché, da arbejdet i grove træk også er det samme hos de andre mæglerkæder. Men kædens principper, både EDC generelt og EDC Domus, afspejler noget i mig,” siger Geir og fortsætter:

“Samspillet mellem vores syv butikker i 'nærområdet' giver også meget værdi og sparring fra områder, som ikke nødvendigvis afspejler Grindsted og Billund. Eksempelvis har jeg god sparring med Børkop-afdelingen, der er knivskarpe til fritidshuse. Og så har vi også liebhaver-afdelingen EDC Domus First Class, vi kan sparre med på de helt specielle ejendomme, vi også har.”

En leder med hånden på kogepladen
Som indehaver og daglig leder påtager Geir sig naturligvis en række ansvarsområder, men det er kundekontakten og salgsprocessen, der virkelig driver ham.

“Min rolle som indehaver og daglig leder indebærer selvfølgelig at varetage ledelsen af butikken og de ansatte, således vi får en velfungerende og vækstende forretning. Det er alt fra møder, beslutninger, markedsføringstiltag osv., men det er ikke så spændende,” griner han.

Det mest væsentlige for Geir er, når han samarbejder med partnere og andre EDC-butikker, og kan fokusere på det, han altid har villet; nemlig boligsalget.

“Det er det, som vægter mest i min hverdag, kundekontakten og alt det, det indebærer. Med denne struktur fungerer jeg mest af alt som enhver anden af vores mæglere i de øvrige forretninger, men har stadigvæk "hånden på kogepladen" i forhold til butikkens drift. Det skaber en enorm motivation for mig til at yde den bedste service, hver gang jeg er afsted.”

Kærlighed til landejendomme
Geir er opvokset på landet og har en interesse for jagt og natur, som han mener bidrager til hans virke som ejendomsmægler.

“Med min opvækst på landet og interesse for jagt og natur har jeg hele tiden sagt til mine kollegaer, at det var min spidskompetence, og at jeg selvfølgelig var den bedste til at kommissionere og sælge jagtejendomme.”

Han husker et helt særligt salg, der understreger denne ekspertise.

“I september 2023 lykkedes det mig at få 10 hektar frijord til salg i en plantage lige uden for Grindsted og have fundet en køber til prisen på kun 20 min. Jeg har haft nogle gode og hurtige salg flere gange, men lige denne talte til mit ego.”

Du finder meget mere om EDC Grindsted & Billund på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: EDC Grindsted & Billund