Et væld af aktiviteter i efterårsferien hos Magion

Profilbillede

Selvom oktober måned byder på masser af regn og blæst, er der fortsat noget at glæde sig til, idet efterårsferien er lige om hjørnet. 

Hvis du endnu ikke ved, hvad du skal foretage dig, har vi nogle ideer. Lørdag den 16. oktober kl. 15.00 vil du på Magion kunne opleve ‘Cirkus Mascots’ forestilling ved navn ”Du Milde Manege”. 

Er du ikke så meget til cirkus, men mere kreativt anlagt, kan du mandag den 18. oktober mellem kl. 11.00 til 14.00 være med til ‘small ships race’ i Grindsted svømmehal. Her kan du være med til at lave dit helt eget skib af pap og gaffatape. Foruden at få testet skibene i svømmehallen efterfølgende, vil der også være et gavekort på højkant til den bedste skibsbygger. 

Lidt for enhver smag

Er man så heldig at have købt billet til byens svømmehal, vil du foruden 'small ships race’ også kunne spille både badminton, hockey samt diverse boldspil. Tirsdag og onsdag mellem kl. 12.00 til 15.00 vil nemlig også arenaen i Magion være åbent.

Her vil der i hal 1 være opstillet fem baner til badminton. Har du ikke selv udstyr er det muligt at låne både ketchere og bold. I hal 2 vil der være opstillet en hockeybane samt en kortbane til forskellige andre boldspil til de yngre. 

Kilde: Ugeavisen Grindsted
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk