Bæredygtighedsworkshop

Profilbillede

Er du også en person der går op i at få sorteret dit affald, foretrækker at handle lokalt og endda også måske økologis? Det kan også være at du endnu ikke er der endnu, men at du dog rigtig gerne vil gå mere op i bæredygtighed? 

I så fald har du lige nu mulighed for, at deltage i eventet ‘Det grønne hjørne’, i Grindsted. Eventet er gratis, og vil blive afholdt tirsdag den 28. september kl. 19-20.30. 

Eventet ‘ Det grønne hjørne’ er et mix af både et foredrag kaldet ‘Trash Workout’ samt en workshop omhandlende bæredygtighed i sin reneste forstand. Her vil du derudover også komme til at møde forfatter, blogger, underviser og bæredygtighedsekspert Gittemary, som selv har skiftet impulskøb og andre unødvendige elementer ud af hendes hverdag. 

Hokus pokus bæredygtighed i fokus

Gittemary vil undervejs i foredraget præsentere de forskellige områder inden for grøn omstilling i forhold til affald. Ved workshoppen vil Gittemary derimod hjælpe deltagerne med at udvikle deres helt egen grønne plan, således at de selv vil kunne leve mere bæredygtigt fremadrettet.

Synes du også det lyder som et mega spændende arrangement, så skynd dig og tilmeld dig på info@dengronnehovedstad.dk. Placeringen for arrangementet vil foregå på Vesterbrogade 5 i Grindsted. 

Du kan læse nærmere om arrangementet her

Kilde: Redaktionen
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk